Skip to content

Over ons

AOVnederland.nl, aov nederland, arbeidsongeschiktheidsverzekering, aov
Rob Meijer (L), Peter Geelen

Het ontstaan van AOVnederland.nl

De wereld om ons heen verandert. Veranderingen volgen elkaar snel op en alles wordt steeds ‘digitaler’. Dat geldt ook voor de verzekeringsbranche. Er blijkt steeds meer behoefte te zijn naar online aanvragen en afsluiten van verzekeringen, en in dit geval een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dit is zeker zo voor zelfstandige ondernemers die het al druk genoeg hebben met het dagelijkse werk. Ze willen snel en eenvoudig online een arbeidsongeschiktheidsverzekering af kunnen sluiten.

Vanuit deze ontwikkelingen is in 2017 AOVnederland.nl opgericht. AOVnederland.nl speelt in op de behoefte om snel en eenvoudig online je arbeidsongeschiktheidsverzekering af te kunnen sluiten. AOVnederland.nl is onderdeel van MeijerGeelen Assurantiën .

Een ervaren team!

Rob en Peter hebben al meer dan 25 jaar ervaring in verzekeringen en zijn een begrip in Overijssel en omstreken. Ervaringen zijn onder andere opgedaan bij ASR en Rabobank. Beiden hebben de stap naar het eigen ondernemerschap gezet en zijn sinds 2016 gestart met MeijerGeelen Assurantiën.